Z kim pracujemy

Marcin Kuc

Marcin Kuc

kucharz, vloger, gastroinfluencer

Marcin Kuc to kucharz, influencer kulinarny, pasjonat jedzenia i gotowania oraz szalenie utalentowany dziennikarz. W świecie kulinarnym funkcjonuje od 2012 roku. Z wyznania: mięsożerca - nie wyobraża sobie życia bez dobrego steka. Autor bloga kulinarnego „Jaja w kuchni”, którego przetransformował we vloga o tym samym tytule. Znany z ciętych ripost, poczucia humoru, błyskotliwych spostrzeżeń, którymi chętnie dzieli się poprzez swoje kanały w social mediach. Zajmował stanowisko szefa kuchni w restauracji „Ruszt”. W swojej karierze kulinarnej nadzorował restauracje Grupy Warszawa pod kątem jakości jedzenia oraz serwisu. Pisze artykuły; tworzy autorską kolumnę w internetowym serwisie noizz.pl; prowadzi audycję „Jaja w kuchni” w radio Kampus. Gościnnie występuje w audycji „Alternator”. Marcin chętnie dzieli się swoją wiedzą
 i doświadczeniem, prowadząc warsztaty kulinarne i pokazy live cooking, zarażając autentycznością oraz tworząc nieskrępowaną, swobodną atmosferę. Na swoim koncie ma współpracę z największymi polskimi i międzynarodowymi markami jak: Allegro, Bakoma, Pernod Ricard, William Grant’s & Sons, Tabasco, Tefal, Electrolux
 i wiele innych.

Wróć